Cel mai modern cabinet medical oftalmologic din Lugoj
Noi avem grija de ochii dumneavoastra!
Cabinetul nostru
Cabinetul Medical Oftalmologic dr. Cristina Stan este unul dintre cele mai renumite cabinete de profil din Lugoj si din zona. Infiintat in anul 1999, cabinetul situat central sta la dispozitia pacientilor sai cu echipamente de ultima generatie, personal bine calificat si servicii medicale impecabile.

Dr. Cristina Stan
Cabinetul este condus cu pricepere de dr. Cristina Stan, medic primar in oftalmologie, al carei profesionalism este recunoscut atat de colegi cat si de pacienti. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, s-a specializat in oftalmologie in Timisoara, in aceasta perioada participind la cursuri la Spitalul Militar Central Bucuresti. Participa la congrese si conferinte in tara si in strainatate. Din 2005, dr. Cristina Stan este membra a Academiei Americane de Oftalmologie.

Ambient si echipare
Din momentul in care intrati in cabinetul nostru, veti fi intampinati de ambientul prietenos, de finisajele si mobilierul modern. Echipa medicala va va primi cu caldura, urmand apoi sa fiti examinati cu aparaturi ultramoderne. Este important pentru noi ca pacientii si copiii-pacienti sa se simta in largul lor cand vin la medic, lucru care este determinat de ambientul cald pe care l-am creat pentru o stare de spirit buna a acestora.